Представники України й «ДНР» та «ЛНР» підписали протокол про припинення вогню сьогодні о 18.00, – джерело (відео)

16:12 5 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: EPA/STR

Як повідомили в п’ятницю в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна», про це стало відомо від джерел, близьких до переговорів.


Відео: ТСН

На переговорах контактної групи між представниками України, самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» з участю ОБСЄ в п'ятницю було підписано протокол про припинення вогню на Донбасі з 18.00 п'ятниці. Про це агентству «Інтерфакс-Україна» стало відомо від джерел, близьких до переговорів.

«Підписано протокол про припинення вогню з 18.00 п'ятниці. Протокол з 14 пунктів, що мыстять всі аспекти контролю, обміну полоненими й інші питання», – розповів співрозмовник агентства. Інформагенція «Інтерфакс-Україна», яка передає це повідомлення, також нагадує: «У зустрічі в Мінську беруть участь другий президент України Леонід Кучма, посол Росії в Україні Михайло Зурабов, спецпредставник ОБСЄ Хайді Тальявіні, голова самопроголошеної Донецької народної республіки Олександр Захарченко, віце-прем'єр ДНР Андрій Пургін, а також голова самопроголошеної ЛНР Ігор Плотницький».

Як інформував «Щоденний Львів», тижневик «Ділова столиця» повідомив сьогодні, 5 вересня, що на засіданні тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації в Україні в Мінську де-факто домовилися про створення «Придністров’я-2» на території, яку зараз контролює «ДНР» і «ЛНР», й головні торги ведуться за його межі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів