На окупованій рашистами частині Донбасу створять «Придністров’я-2»?, – ЗМІ

14:52 5 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: informator.su

Тижневик «Ділова столиця» повідомляє в п’ятницю, що на засіданні тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації в Україні в Мінську де-факто домовилися про створення «Придністров’я-2» на території, яку зараз контролює «ДНР» і «ЛНР», й головні торги ведуться за його межі.

Тижневик «Ділова столиця» інформує сьогодні, 5 вересня, в повідомленні «Стали відомі перші умови припинення вогню на сході»

«Як стало відомо «ДС», Євросоюз, Україна і Росія готові створити 50-кілометрову демілітаризовану зону. Де-факто, відповідно до умов мінських домовленостей, на території, яку зараз контролює «ДНР» і «ЛНР» буде створено «Придністров’я-2».

Головні торги, які зараз ведуться – це торги за межі цього самого «Придністров'я». При цьому формально «ДНР» і «ЛНР» залишаться в складі України і фінансуватимуться українським бюджетом.

Невирішеним (поки що виноситься за дужки) залишається питання перебування російських військ на території України. Окрім цього ЄС, обіцяє поки що не вводити нові санкції й мовчазно погодитися з анексією Криму

 Головне невирішене питання – доступ РФ до півострова по суші. Судячи з усього, буде досягнута домовленість, що Україна перестане блокувати кордон з Кримом. Правда, поки що не зрозуміло те, як довго ці умови будуть задовольняти Путіна».

Про це повідомляє в п’ятницю тижневик «Ділова столиця».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів