Під аеропортом Луганська, який обороняють львів’яни, знайшли 4 тіла, одне з них – десантника Андрейківа (відео 18+)

17:33 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: prof1group.ua

Про це повідомляє в четвер прес-секретар луганської міліції Тетяна Погукай.


Відео: informator.lg.ua

Інтернет-видання «Українська правда» передає сьогодні, 17 липня, в повідомленні «Під аеропортом Луганська знайдені тіла чотирьох військових»:

«Під Луганськом недалеко від аеропорту (його, як відомо, обороняють десантники 80-го аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ») знайдені рештки обгорілої військової техніки й чотирьох чоловіків у військовій формі. Про це повідомляє прес-секретар луганської міліції Тетяна Погукай.

«У Лутугінському районі 16 липня на перехресті автодоріг Н-21 «Луганськ-Лутугіно» і Е-40 « Луганськ-Аеропорт» виявлені залишки обгорілої техніки: автомобіль «ЗІЛ-131» д/н 8251Е9 і БТР, на рамі якого є табличка з текстом «Т07ПТ4633», – сказано в повідомленні.

«Також виявлені обгорілі останки чотирьох чоловіків у військовій формі. На місці події виявлений бронежилет «Корсар М3» з маркуванням – 317784? (інші цифри оплавлені), металевий казанок для готування їжі зі слідами термічної деформації, на дні якого є напис «Андрейків», – повідомила вона.

Крім того знайдений фрагмент шеврона з малюнком парашутного купола, герба України й написом «десант». Анкетні дані загиблих військовослужбовців установлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів