Парламентська асамблея НАТО відновила перспективу вступу України до альянсу

14:56 18 травня 2015 р.

Виступ першого заступника Голови Верховної Ради Андрія Парубія під час обговорення українського питання на Парламентській асамблеї НАТО

Виступ першого заступника Голови Верховної Ради Андрія Парубія під час обговорення українського питання на Парламентській асамблеї НАТО
Фото: Місія України при НАТО

У Місії України при НАТО повідомили в понеділок: «Підсумкова декларація весняної сесії Парламентської асамблеї НАТО містить посилання на євроатлантичну перспективу України».

Інтернет-видання «Європейська правда» повідомило сьогодні, 18 травня: «Підсумкова декларація весняної сесії Парламентської асамблеї НАТО містить посилання на євроатлантичну перспективу України. Про це «Європейській правді» повідомили в Місії України при НАТО».

Про це інформують у понеділок на сайті «Європейської правди». Натомість народний депутат та член української парламентської делегації в НАТО Іванна Климпуш-Цинцадзе, розповіла сьогодні, 18 травня:

«У резолюцію щодо розширення, в проекті якої з очевидних причин не було сказано жодного слова про Україну, бо йшлося лише про країни, які заявили про намагання отримати членство та в той чи інший спосіб просунулися на цьому шляху (включно з Грузією!), нам з допомогою колег з делегацій Британії Канади, Литви, Польщі, США, Туреччини вдалося зареєструвати, а потім і отримати підтримку всіх 28 країн і отримати в тексті поправки – визнання зміни політики України щодо відновлення її євроатлантичного курсу! Вітаю колег з делегації з першим маленьким успіхом і з неймовірним досвідом парламентської дипломатії!».

Климпуш-Цинцадзе повідомила про це в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів