Опозиціонер Навальний у Берліні сів у літак і повертається в Росію до своїх отруювачів (відео онлайн)

16:01 17 січня 2021 р.

Фото до новини

"Коли чекаєш з друзями прильоту літака", - зробив підпис Алєксєй Навальний до цієї світлини у своєму Твітері.


Відео: Телеканал Дожь

Сьогодні лідер російської опозиції прибуде о 18.20 за київським часом до Москви з Берліна на літаку російської авіакомпанії "Побєда", рейс 936. Час польоту - 2 години 25 хвилин. 

У столиці Німеччини Алєксєя Навального в аеропорт супроводила німецька поліція. Він разом з дуржиною сів у літак в останню хвилину. Номер його ряду у літаку - 13. Тут його зустрів десяток журналістів. 

Соратники Навального з Росії готуються зустріти його в Москві в аеропорті "Внуково". А російська влада робить усе, щоб такої зустрічі не було. Російська поліція і спецслужби напередодні попереджали відомих прихильників Навального про те, щоб вони не їхали в аеропорт. Багатьох з різних причин затримали і заарештували.

Нагадаємо, торік Алєксєя Навального намагалися в Росії працівники ФСБ отруїти "новачком" і лише щасливий збіг обставин та оперативність дій соратників дозволила врятувати його і переправити на лікування в Німеччині. 

Вилікувавшись, він вирішив повернутися в Росію. Незважаючи на те, що російська влада анонсувала його затриманні і арешт у зв'язку з інкримінованими йому кримінальними справами. 

"Пілот, не підведи!", - пишуть у коментарях до цієї відеотрансляції. 

За даними Flightradar літак зараз перетнув кордон Німеччини і Польщі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів