Окупація Харкова і Одеси - мобілізаційна мета Путіна

22:12 28 вересня 2022 р.

Фото до новини

У Кремлі вважають, що після мобілізації Росія зможе просунутися далі в Україну, можливо, захопивши ключові міста, включаючи Харків і Одесу.

Про це повідомляє Bloomberg, пише Dailylviv.com.

Офіційні особи кажуть, що Кремль залишається відданим своїй початковій меті — розчленувати Україну і заволодіти більшою частиною її території, навіть якщо шанси на досягнення цієї мети здаються дедалі меншими. Публічно Кремль заявляє, що його цілі щодо того, що він називає «спеціальною військовою операцією», залишаються незмінними, хоча він ніколи не розкривав їх детально.

Деякі люди, близькі до Кремля, вважають, що Росія зможе повернути ініціативу і просунутися далі в Україну, можливо, захопивши ключові міста, включаючи Харків і Одесу.

Однак немає жодних ознак того, що 300 000 мобілізованих військовослужбовців, погано навчених і мотивованих, зможуть змінити ситуацію на полі бою. Військові аналітики кажуть, що їх, швидше за все, буде достатньо лише для подальшого уповільнення просування України. Повідомляється, що російські війська відправляють новомобілізованих військовослужбовців Західного військового округу (ЗВО) на лінію фронту в Херсонській і Харківській областях без попередньої підготовки.

Київ закликав до збільшення кількості озброєнь від своїх союзників, включаючи танки, ракети більшої дальності і бойову авіацію, але США та Європа поки що обережні щодо розширення асортименту озброєнь, що постачають Україні.

Київ, Львів, Одеса - потенційні цілі для варварських атак путіна, - адмірал Ставрідіс

Ядерна загроза Кремля: стратегічний шантаж чи тактична реальність

Пентагон оприлюднив додатковий список озброєння, яке надає Україні

Українці в Німеччини вважають російських дезертирів загрозою для ФРН

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів