Охоронці російського диверсанта Гіркіна-«Стрєлкова» побили запроданця Царьова, – ЗМІ

23:18 6 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: podrobnosti.ua

Як повідомляє в неділю «Преса України», той спровокував запитаннями: «Тобі, м*дак, за що гроші платять? Щоб ти, скотина, драпав зі Слов'янська?!!».

Інтернет-газета «Преса України» інформує сьогодні, 6 липня, в повідомленні «Царьова побили охоронці Стрілка»:

«Як повідомляє кореспондент «Преси України», колишній скандальний депутат Олег Царьов, був помічений в компанії озброєних людей, обв'язаних колорадскими стрічками в Донецьку у Ворошиловському районі. За повідомленнями очевидців, Царьов посилено жестикулював і неодноразово лаявся матом. 

В емоційному спілкуванні з терористами біглий депутат сказав буквально наступне: «Тобі м*дак за що гроші платять? Щоб ти, скотина, драпав зі Слов'янська?!! Відповіси за кожну копійку недо*осок. Де ваш йо*аний Стрілок, відповість за кожну гільзу...№.

Потік нецензурної лексики Царьов вилив на охоронців біглого терориста Гіркина, які, своєю чергою, відмовилися повідомити йому місце розташування свого шефа.  Царьов спробував вихопити у одного з сепаратистів автомат, після чого отримав удар ліктем в обличчя. Зав'язалася невелика бійка охоронців втікача-депутата з терористами, яка закінчилася домовленістю зустрітися в обумовленому місці завтра».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів