Новий міністр оборони Британії оселив у себе вдома сім'ю українських біженців

21:54 31 серпня 2023 р.

Фото до новини

Путін не може перемогти на полі бою, - переконаний Грант Шаппс, який став новим міністром оборони Великобританії.

Сьогодні новим міністром оборони Британії став Грант Шаппс, який оселив у себе вдома сім'ю українських біженців. Про це пише Dailylviv.com.

Ось кілька цитат з його промови, вимовленої на червневій конференції з відновлення України:

«Російська людина - з манією величі. Самопроголошений супермен, який думає, що він вищий за закон. Він робить акти жахливого насильства і намагається виправдати їх хибними відмовками та надуманими міркуваннями, стверджуючи, що все це для спільного блага. Ну якщо це звучить знайомо. Насправді це опис Раскольнікова, центрального персонажа "Злочин і кара". Хоча з таким самим успіхом я міг би говорити про Владіміра Путіна».

«Сучасна Росія могла б стати країною, де всі злочини залишаються безкарними. Але ввесь світ знає, що з моменту незаконного вторгнення в Україну на початку минулого року було скоєно багато військових злочинів. Міжнародне право чітко визначає правила, які застосовуються до збройних конфліктів, і що невибіркові напади на цивільні об'єкти заборонені».

«Путін не може перемогти на полі бою. Ми бачили це під час цієї війни. І тому він намагається послабити опір України, руйнуючи її енергетичну інфраструктуру. Але й тут він зазнає невдачі»

У Кракові відкрито провадження за образу української сім'ї

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів