У Кракові відкрито провадження за образу української сім'ї

22:19 31 серпня 2023 р.

Фото до новини

Обвинувачений визнав свою провину та надав відповідні пояснення.

Два звинувачення за напад на українську сім'ю у Кракові.

Як пише Dailylviv.com, Польському радіо стало відомо , що Каміль В. вислухав у прокуратурі звинувачення в образах на національному підґрунті та хуліганських діях. Чоловік у вульгарній формі образив матір з двома дітьми. Відеозапис інциденту потрапив у мережу.

«Чоловік сам з'явився до прокуратури, де дав пояснення після пред'явлення йому звинувачення», — повідомив Кшиштоф Дратва з Краківської воєводської прокуратури. Чоловік визнав свою провину та надав відповідні пояснення. Він публічно ображав громадянку України та її неповнолітніх синів за національною ознакою, висловлюючись на їхню адресу нецензурною лайкою, і тим самим своїми діями продемонстрував зневагу до існуючого правопорядку.

«Прокуратура не зверталася з клопотанням про тимчасовий арешт підозрюваного», — додав прокурор Дратва.

Підозрюваному вже призначено запобіжний захід у вигляді поліцейського нагляду, а також заборонено наближатися до потерпілих — громадянки України та її двох неповнолітніх дітей.

Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі. Два тижні тому він почав у вульгарній і расистській формі ображати жінку, яка гралася зі своїми дітьми. Чоловікові не сподобалось, що гумовий м'яч, яким гралися діти, випадково зачепив собаку нападника. Хоча жінка вибачилася, чоловік продовжував ображати жінку та її дітей протягом декількох хвилин.

Українські громадяни складали більшість російської диверсантської мережі у Польщі

Захворюваність на легіонельоз у Ряшеві та його околицях є на стадії згасання

Біженцям з України продовжать перебування в Польщі після 24 серпня 2023 року

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів