На вечірці за участю Шольца жінкам підмішували наркотики зґвалтування, - ЗМІ

12:08 10 липня 2022 р.

Фото до новини

Німецькі соціал-демократи вивчають можливе використання невідомим "наркотиків зґвалтування" на літній вечірці СДПН. Відомо про вісім жінок, які постраждали.

 Про це інформує Німецька хвиля, пише Dailylviv.com.

На літній вечірці Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН), яка пройшла раніше цього тижня, кілька жінок, на думку членів партії, зазнали впливу сильного снодійного, відомого як "наркотики зґвалтування", до яких зараховують препарат "Рогіпнол" ("Флунітразепам").

Першим про інцидент написало у суботу, 9 липня, німецьке видання Tagesspiegel із посиланням на внутрішній чат СДПН. Згодом подібна інформація також опинилась у розпорядженні інформаційних агенцій dpa та Reuters.

"Це обурлива подія, про яку з нашого боку було негайно повідомлено до поліції Бундестагу", - заявив лідер фракції СДПН Матіас Мартін (Mathias Martin) у листі депутатам-однопартійцям.

За даними Tagesspiegel, щонайменше вісім з жінок, які були на заході, постраждали від підмішаних "наркотиків зґвалтування". "Ми рекомендуємо іншим можливим постраждалим негайно повідомити про це у поліцію",- сказав Мартін. Як випливає з чату соціал-демократів, один випадок вже було підтверджено перевіркою і звинувачення вже висунули невідомому зловмиснику.

Виконавча секретарка фракції соціал-демократів у бундестазі Катя Маст (Katja Mast) також порадила усім, хто вважає себе постраждалими, проінформувати владу про те, що сталося. "Ми всі обурені та зробимо все, що у наших силах, аби пролити світло на цю неймовірну подію", - заявила вона.

Традиційна вечірка СДПН відбулася у Берліні 6 липня, в останній робочий тиждень Бундестагу перед літніми канікулами, які триватимуть до вересня. Як пише Tagesspiegel, на заході були присутні близько тисячі гостей, зокрема й канцлер ФРН Олаф Шольц (Olaf Scholz).

Укрзалізниця привезла до Києва керівників Німеччини, Франції й Італії

Посла України в Німеччині звільнено з посади

Від кнопкодавства до зґвалтування: найгучніші скандали депутатів "Слуги народу"

Чоловіки частіше скаржаться на службові сексдомагання, ніж жінки, – експерт

У Львові презентували мультик «Згода на секс: просто як чай»

Борис Джонсон відмовився йти у відставку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів