На Львівщині заборонено концерти на підтримку кандидатів чи політсил

13:33 10 вересня 2020 р.

Фото до новини

Оскільки Львівщина перебуває у помаранчевій зоні через епідемію коронавірусу, цьогорічна передвиборча кампанія матиме певні особливості.


Відео: Львівський пресклуб

Зокрема, заборонено популярні традиційні концерти за участю артистів, які підтримують того чи іншого кандидата чи політсилу, пише DailyLviv.

Про це наголосив Дмитро Міхалець, заступник начальника головного управління Національної поліції у Львівській області.

- Жодних масових концертів чи мітингів, які порушують карантинні умови! – попередив він на пресконференції «Підготовка до місцевих виборів на Львівщині: формування комісій, дочасна агітація та використання адмінресурсу» у Львівському пресклубі. – Наша реакція буде миттєвою: протокол – і досудове розслідування. Є стаття 44 п.3, яка забороняє проведення масових заходів у період карантину. Звертаюсь до кандидатів: якщо чогось не знаєте,н е розумієте – телефонуйте до поліції, ми все пояснимо, - пообіцяв він.

Дмитро Міхалець наголосив, що поліція є аполітичною і винятку не буде для жодної політичної сили чи конкретного кандидата.

Він також повідомив, що Нацполіція Львівщини тісно співпрацює із ГМ "ОПОРА", тому інформація про порушення, зафіксована цією організацію, швидко потрапляє до поліції. Поліцейський також закликав жителів міста телефонувати за номером 112, якщо вони стануть свідками порушень, пообіцявши не залишити поза увагою жоден дзвінок чи заяву людини.

- Під час виборів працюватимуть близько 4 тисяч працівників поліції, кожна виборча дільниця біде під контролем. Давайте, проведемо ці місцеві вибори чесно і без порушень, - закликав Дмитро Міхалець.

Додамо, Максиму Козицькому та його команді пропонують підписати «Кодекс поведінки посадових осіб» і не дарувати людям кіз.

У Львові розповіли про монополію парламентських партій у розподілі керівників ТВК.

Фальстарт: представник ОПОРА розповів, хто найбільше згрішив із передчасною агітацією на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів