Волонтери, які шиють на Львівщині розвантажні жилети для військових, потребують допомоги (відео)

15:38 2 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comtheministryofdefence.uaphotos_stream

За спонсорські кошти їм уже вдалось докупити матеріалів ще на сотню таких розвантажень, але гроші закінчуються, відтак активістам потрібні передовсім робочі руки, матеріали, кошти.


Відео: tvzikua

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 2 липня, в повідомленні «Волонтерам, що шиють розвантажні жилети для військових, потрібна допомога»:

«Волонтери неподалік Львова власноруч обладнали швейний цех, у якому шиють розвантажні жилети для військових. Усе обладнання купили за власні гроші, працюють тут безкоштовно, і безкоштовно готові вироби передають нашим військовим. Тридцять таких розвантажень вже передали морським піхотинцям у Миколаїв, 10 – хлопцям з батальйону «Айдар», і 12 – військовим з батальйону «Донбас».

Спеціальний цех активісти обладнали вісьмома сучасними швейними машинами, які можуть працювати цілодобово. Уже виготовили лекала, за якими можна шити розвантажені жилети для військових.

Розвантажні жилети якісні, – переконують волонтери. Тканину, стропи та  фурнітуру на їх пошиття привозять із-за кордону.

«За оригінал ми брали розвантаження англійської армії, в якій дещо модифікували і за якістю вони точно не гірші. Цей варіант  передбачає три підсумки на магазини, в кожен вміщається два ріжка, дві підсумки на гранати і один підсумок на швидкий доступ до магазину», – розповідає активіст Данило.

За спонсорські кошти уже вдалось докупити матеріалів ще на сотню таких розвантажень, але гроші у волонтерів закінчуються, тому вони просять допомоги. Активістам потрібні передовсім робочі руки, матеріали, кошти. Звіт про свою роботу вони обіцяють опубліковувати у  соцмережах.

У міру виготовлення усі розвантаження передаватимуться на Схід. До слова, ринкова вартість кожного із них – 200 доларів.

Якшо ви можете допомогти у цій справі, – звертаєтесь  на «гарячу лінію» телеканалу ZIK 0 800 500 945 або пишіть в групу «Допомога воякам».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів