На Грушевського поранено ще трьох повстанців

23:37 21 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Їх медпункт уже надав допомогу двом молодим протестувальникам, біля яких розірвалася граната, хлопцю з пораненою стопою й чоловікові середніх років, якому влучила в голову куля.

Мітингувальники почали закидати правоохоронців петардами та «коктейлями Молотова» через огорожу на територію стадіону «Динамо». Про це повідомляє сьогодні, 21 січня, кореспондент «Gazeta.ua».

Під прикриттям дерев`яних щитів молоді хлопці у масках кидають у стрій «беркутівців», які стоять за щитами на початку Маріїнського парку. У відповідь міліціонери кидають шумові гранати та стріляють з малокаліберних гвинтівок. 

Із боку міліції світить декілька великих ліхтарів. Натомість на території стадіону освітлення вимкнене.

Медпункт мітингувальників, який знаходиться під колонадою квиткових кас, уже чотири рази надавав допомогу постраждалим. Двом молодим хлопцям, біля яких розірвалася граната, хлопцю з пораненою стопою та чоловікові середніх років, якому влучила в голову куля. Його доправили до медпункту в Будинок профспілок. 

На території перед стадіоном поки тихо. По ній вештаються мітингувальники, деякі з них сидять прямо на згорілих автобусах та грюкають по них ногами.

О 22:30 на сцені Євромайдану виступив Олег Тягнибок. Він розповів про те, що усі вчорашні провокації влади на Майдані провалилися і що сьогодні влада може знову спровокувати бійки навколо Майдану.

Як повідомляв «Щоденний Львів», перемир'я на вулиці Грушевського в Києві закінчилося, за інформацією, отриманою редакцією київської газети «Дзеркало тижня. Україна» від джерела у Раді національної безпеки і оборони (РНБО), влада підготувала поліваріантний план зачистки Майдану, в якій планують задіяти 4631 співробітник внутрішніх військ, 1460 міліціонерів і 1530 бійців «Беркуту», натомість координатор Громадянського руху «Спільна Справа» Олександр Данилюк інформує: «Джерело ГР «Спільна Справа» в МВС повідомило про те, що прорив на Майдан «Беркут» та внутрішні війська будуть здійснювати через барикаду на Інститутській»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів