Перемир'я на вулиці Грушевського в Києві закінчилося

23:01 21 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

У бік барикади силовиків полетіло декілька «коктейлів Молотова», чуються й постріли.

Люди, які стояли біля паркана між стадіоном «Динамо» та Маріїнським парком поспішно спускаються вниз на площу перед стадіоном. Чути також постріли з боку міліції. Газ ще не задіювали.

Помічник лідера ВО «Свобода» Олександр Аронець повідомив, що в Будинку профспілок опозиція домовилася готуватися до штурму «Майдану». «Свободівські» сотні саме йдуть на барикади, захищати Майдан.

Інформуючи про це сьогодні, 21 січня, «iPress.ua» додає: «Очевидець повідомив, що під стіни Кабінету міністрів України на вулиці Грушевського стоять більше пів сотні автобусів зі силовиками».

Як повідомляв «Щоденний Львів», за інформацією, отриманою редакцією київської газети «Дзеркало тижня. Україна» від джерела у Раді національної безпеки і оборони (РНБО), влада підготувала поліваріантний план зачистки Майдану, в якій планують задіяти 4631 співробітник внутрішніх військ, 1460 міліціонерів і 1530 бійців «Беркута», натомість координатор Громадянського руху «Спільна Справа» Олександр Данилюк інформує: «Джерело ГР «Спільна Справа» в МВС повідомило про те, що прорив на Майдан «Беркут» та внутрішні війська будуть здійснювати через барикаду на Інститутській».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів