«Беркут» і ВВ штурмуватимуть Майдан через Інститутську, – Данилюк (відео)

22:40 21 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/euromaidanlviv/photos_stream

Барикаду на ній спробують знести будівельною технікою.


Відео: Alexander Kulabuhov

Координатор Громадянського руху «Спільна Справа» Олександр Данилюк повідомляє сьогодні, 21 січня, на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook»:

«Сьогодні вночі готується повторна спроба розгону Грушевського, а потім Майдану. Загальний збір захисників Майдану о 22-00 в інформаційному наметі Спільної Справи (Хрещатик, навпроти Прорізної). Там можна буде отримати засоби індивідуального захисту та інструкції дій.

Джерело ГР «Спільна Справа» в МВС повідомило про те, що прорив на Майдан «Беркут» та внутрішні війська будуть здійснювати через барикаду на Інститутській. Сама барикада буде знесена будівельною технікою. Прохання автомобілістам заблокувати Інститутську в районі Жовтневого палацу – готелю «Україна».

Як повідомляв «Щоденний Львів», за інформацією, отриманою редакцією київської газети «Дзеркало тижня. Україна» від джерела у Раді національної безпеки і оборони (РНБО), влада підготувала поліваріантний план зачистки Майдану, в якій планують задіяти 4631 співробітник внутрішніх військ, 1460 міліціонерів і 1530 бійців «Беркута».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів