На Донбас вдерся з Росії вже одинадцятий псевдогуманітарний конвой (+відео)

10:22 8 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: twitter.comshaunwalker

Так званий «гумконвой» РФ перетнув кордон України – понад 60 машин розпочали рух убік Донецька й стільки ж – убік Луганська.


Відео: «Телеканал новин «24»

Так званий «гумконвой» РФ перетнув кордон України й розпочав рух убік Донецька та Луганська. Про це повідомив заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Росії Олег Воронов.

«В Ростовській області на пунктах пропуску «Матвєєв Курган» і «Донецьк» завершилося митне оформлення гуманітарного вантажу. Після цього понад 60 машин машин почали рух у бік Донецька і стільки ж – убік Луганська», – уточнив Воронов.

Раніше колона МНС з понад 120 машин розділилася на дві. «В Донецьк буде доставлено понад 700 тонн гуманітарної допомоги і стільки ж – Луганськ», – сказав Воронов.

Повідомляючи про це з посиланням на російську інформаційну агенцію «ИТАР-ТАСС», УНІАН також нагадує: «Росія надіслала на окуповані проросійськими бойовиками території Донбасу вже 10 так званих «гуманітарних конвоїв», останній – 21 грудня. У РНБО України заявляли, що всі ці «гуманітарні конвої», які Росія відправляє в Україну без її дозволу, «є лише підтримкою озброєних людей». Головним чином, вантажівки завозять на підконтрольні терористам території боєприпаси, сухі пайки, зброю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів