МЗС Росії наполягає на «втіленні в життя підсумків» псевдореферендумів на Донбасі в «рамках діалогу»

20:48 12 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: konan-vesti.blogspot.ru

Про це йдеться в сьогоднішній заяві міністерства закордонних справ РФ.

Міністерство закордонних справ Росії наполягає в своїй сьогоднішній заяві, що, за його словами, «попередні підсумки підрахунку бюлетенів (на вчорашніх псевдореферендумах. – Ред,) переконливо показують реальний настрій громадян Донецької та Луганської областей мати право на самостійне ухвалення рішень з питань, що стосуються життєво важливих для них проблем». Відтак МЗС РФ вважає, що «втілення в життя підсумків референдумів має відбуватися в рамках діалогу між Києвом, Донецьком та Луганськом».

Міністерство закордонних справ Росії також, за його словами, «знову підтверджує необхідність негайного налагодження широкої дискусії в Україні щодо її майбутнього державного устрою за участю всіх політичних сил і регіонів країни», й запевняє, що це нібито «повною мірою вписується в зусилля міжнародного співтовариства, яке знайшло своє відображення в Женевській заяві від 17 квітня ц.р. та «дорожній карті», яку запропонував президент Швейцарії, діючий голова ОБСЄ Буркхальтер».

МЗС РФ завершує свою заяву такою тирадою: «Ми чекаємо від київської влади реальних дій, а не загальних декларацій про наміри, невідкладного проведення результативних зустрічей з представниками регіонів Півдня та Сходу України, які вели б до стабілізації ситуації в країні. На жаль, влада в Києві як і раніше, демонструє злочинну неготовність до діалогу зі своїм народом».

Як бачимо, МЗС Росії не приховує, що організовані ним референдуми на Донбасі мало не меті змусити Україну до зміни її державного устрою, тобто до перетворення нашої країни на наступні після кримської автономії, щоб Росії зручніше було їх поглинути вслід за півостровом. Стосовно ж лицемірного згадування всує російським зовнішньополітичним відомством українського народу, який він тероризує своїми диверсантами, то до цього цинізму МЗС РФ вдається після, як повідомляв «Щоденний Львів», перебрання на себе сьогодні, 12 травня, полковником головного розвідуправління генштабу збройних сил РФ Гіркіним-«Стрєлковим» керівництва злочиним угрупованням «Донецька народна республіка», а також проголошення ним себе в понеділок її «Верховним Головнокомандувачем» та оголошення ним від її імені війни Україні й звернення до РФ за військовою допомогою, а  невдовзі після цього злочинне угруповання «Донецька народна республіка» проголосило себе «суверенною державою» й одразу ж попросилося до складу Росії, а Гіркін-«Стрєлков» заявив про початок «контртерористичної операції» на Донбасі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів