Міліція погрожує «загарбникам адмінбудівель» жорсткістю (відео)

19:30 5 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

Анонімне джерело видання «Gazeta.ua» попередило, що «Беркут» може піти на штурм КМДА в ніч зі четверга на п'ятницю.

«ICTV» повідомляє сьогодні, 5 грудня, в сюжеті теленовин «Міліція «діятиме жорстко» з «загарбниками» адмінбудівель»:

«Співробітники правоохоронних органів будуть діяти жорстко, якщо мітингувальники не звільнять захоплені адміністративні будівлі в Києві, повідомив в. о. начальника столичного главку міліції Валерій Мазан.

«Міліція вживає всіх заходів, щоб ці мітинги проводилися в мирному руслі. Ми сили намагаємося не застосовувати. Але якщо буде порушення закону, ми будемо діяти рішуче, жорстко... Злочинців вмовляти не будемо – для цього у нас є всі засоби і можливості, передбачені законом», – сказав він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

5 грудня державні судові виконавці зайшли в будівлю Київської мерії, де оголосили рішення Шевченківського райсуду Києва про заборону блокування адміністративних будівель. Згідно з рішенням, мітингувальникам належить протягом 5 днів з дня прийняття судом такого рішення (4 грудня) звільнити захоплену будівлю.

Опозиційні політики і мітингувальники заявляють, що не згодні з цим рішенням Шевченківського райсуду столиці».

Тим часом «Gazeta.ua» інформує в четвер у повідомленні «Цієї ночі Беркут може штурмувати Київраду, – джерело»:

«У ніч з четверга на п'ятницю Беркут може піти на штурм КМДА, щоб звільнити її від мітингувальників. Про це Gazeta.ua повідомило анонімне джерело.

«Сьогодні видали рішення про зачистку адміністративних будівель. Існує велика імовірність того, що сьогодні реально буде штурм Київради», – підкреслило джерело.

«Це прекрасна нагода – поки Януковича немає в Україні. Він скаже потім: «Ребята. Я не причетний до цього і не давав ніяких вказівок», – дадало джерело.

Нагадаємо, сьогодні державні судові виконавці зачитали у будівлі київської мерії рішення Шевченківського райсуду Києва про заборону блокування адміністративних будівель».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів