Мета Путіна – не анексія Донбасу, а нестабільна й залежна від нього Україна, – екс-віце-прем’єр РФ

00:40 17 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Espreso.tv

Про це заявив увечері в понеділок колишній заступник голови російського уряду Альфред Кох.

Заступник голови російського уряду Альфред Кох пояснив ввечері 16  червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Те, що Путін не введе війська в Донбас було ясно з самого початку. Можна назвати масу причин, але назву одну: санкції Заходу. Вони були б настільки чутливі, що економічна катастрофа в Росії (яка вже маячить на горизонті) стала б реальністю в кілька місяців.

Путін це і сам прекрасно розумів, а йому ще в Нормандії Кемерон і Меркель це докладно пояснили. Економічна катастрофа Путіну не потрібна: вона є явним і прямим порушенням того суспільного договору, який є основою його електоральної стійкості.

Але йому потрібна нестабільна Україна. Україна, яка не може розпочати реальні реформи. Україна, яка не може розпочати реальну інтеграцію зі Заходом. Україна, яка повністю залежить від Росії як політично, так і економічно. Йому потрібна Україна, яка перманентно стоїть на колінах і просить прощення.

І все, що Путін робить на сході України – підпорядковане цій меті. А вся пропагандистська балаканина, яка прикриває цю його мету (Новоросія, бандерівці, фашисти, уявні утиски росіян і т.д.) – це все для лохів, для підйому люті мас, для ще більшого забалтиванія реальних проблем, що стоять перед країною.

І всі, хто повірив у цю балаканину – бовдури, яким треба піти і повіситися від усвідомлення власної дурості, а не намагатися патріотичними заклинаннями схилити Путіна до введення військ. І вже тим більше не таким ідіотам намагатися нам пояснити, «що насправді відбувається на сході України».

Ах там люди гинуть? Росіяни в тому числі? А ви думаєте когось це з кремлівських вождів хвилює?

Тут же геополітика, не хухри-мухри. Це ж розуміти треба! Правильно, товариш Дугін?».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів