Мешканців Київщини росіяни хотіли повернути в СРСР

20:33 10 червня 2022 р.

Фото до новини

У разі захоплення Київської області російські окупанти планували створити тут окупаційну адміністрацію і організувати псевдореферендум для проголошення місцевої республіки.

Про це повідомляє СБУ, пише Dailylviv.com

Усіх жителів хотіли взяти на облік і в обмін на українські документи примусово роздати паспорти СРСР – принаймні на перший час до видачі документів рф. 

Про це свідчать дані, які військова контррозвідка СБУ отримала на позиціях загарбників, а також підтверджує поведінка рашистів на тих частинах України, які наразі тимчасово перебувають під їхньою окупацією.

Зокрема, виявлено ворожий схрон з бланками паспортів колишнього СРСР. Він був облаштований у покинутому будинку поблизу міста Макарів Бучанського району.

Під час його огляду правоохоронці вилучили сотні незаповнених радянських паспортів.

Ці бланки були саме українського зразка – від імені УРСР. Тобто всі написи на них виконані не тільки російською, але й українською мовою. Така серія не вироблялася в Україні з 1990 року. Тож всі ці бланки були завезені з рф на початку повномасштабної агресії проти нашої держави.

Наразі тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для з'ясування всіх обставин злочину і притягнення до відповідальності винних осіб.

На Львівщині 64-річний громадянин росії спалив свій паспорт

Спецслужба РФ збирає екскременти Путіна - ЗМІ

Російський мільярдер, уродженець Львова, вирішив отримати українське громадянство

Український громадянин Невзоров має 1 184 070 підписників у телеграмі

За добровільне прийняття російського громадянства будуть забирати українське, - законопроект

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів