Меркель зустрілася з однокласниками, де згадали про її поїздку до Москви за перемогу в олімпіаді з російської

13:21 15 вересня 2023 р.

Фото до новини

Меркель перебувала у Союзі вільної німецької молоді (FDJ, аналог піонерської організації у НДР).

Про це повідомляє Bild, пише Dailylviv.com.

Цього тижня у містечку Темплін недалеко від Берліна відбулася зустріч випускників місцевої середньої школи, які закінчили її у 1973 році.

Пенсіонери кілька годин каталися на теплоході озерами. Серед них була екс-канцлерка Німеччини Ангела Меркель. Під час екскурсії за її спиною стояв охоронець. Одною з тим розмови шкільних друзів стали мемуари Меркель, які мають побачити світ наступного року. Однокласники гадають, хто потрапить до книги, а хто ні.

Меркель навчалася у класі 12 Б. У школі у неї було прізвисько Касі на дівоче прізвище Каснер. Однокласники згадують її як «суперпопулярну» та «суперозумну».

Вона перебувала у Союзі вільної німецької молоді (FDJ, аналог піонерської організації у НДР). У 17 років вона здобула медаль Лессінга за зразкові успіхи.

Вчителька російської Еріка Бенн згадала стоїчну старанність Меркель: «Вона вчила слова навіть на автобусній зупинці і не робила жодної помилки».

У 15 років Меркель виграла олімпіаду з російської. Нагородою була подорож до Москви. Там вона купила до того ж платівку Beatles.

Меркель у ПАРЄ закликала до діалогу з Росією і не вважає Путіна вбивцею

Зеленський запросив Меркель і Саркозі відвідати Бучу

3 квітня, 14 років тому. Був шанс запобігти, щоб Росія не прийшла, - Зеленський

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів