Мер Львова дебатуватиме з претендентом на цю посаду неозброєним

11:20 7 листопада 2020 р.

Фото до новини

А Олег Синютка орудуватиме Виборчим Кодексом.

Міський голова Львова Андрій Садовий написав у Фейсбуці : "Мій офіційний лист зі згодою взяти участь в дебатах на “Суспільному” 18 листопада – вже на пошті в ініціаторів. Я буду. Наші юристи вивчили пропозицію і не знайшли жодних порушень Виборчого кодексу в форматі, який запропонували журналісти.  Побачив у медіа, що мій опонент запропонував вибрати “секундантів, зброю: шпаги, пістолети і тд, лиш би не РПГ”.Це цитата, якщо що. Мабуть, мало бути смішно????‍♂️ Наші юристи не знайшли жодних згадок про колючі, ріжучі предмети чи вогнепальну зброю у Виборчому кодексі. Тому обійдемось спілкуванням.  До зустрічі, Олеже Михайловичу!????".

Нагадаємо, що Львівська філія суспільного мовника звернулася до народного депутата Олега Синютки та Андрія Садового із пропозицією взяти участь у дебатах перед другим туром виборів голови Львівської ОТГ. Проте, на думку Олега Синютки, телеканал UA:ЛЬВІВ проігнорував вимоги Виборчого Кодексу щодо фінансування дебатів з виборчого фонду кандидатів. Він закликав Андрія Садового «припинити спекуляцію на темі дебатів» та підкреслив, що рішуче налаштований на те, щоб дебати відбулися, а в їх організації могли брати участь усі зацікавлені телерадіокомпанії.

Синютка вважає, що зараз, перед виборами голови Львівської ОТГ, тема дебатів стає предметом маніпуляцій, політичних технологій і намаганням виставити конкурента в поганому світлі. Технологія, яку найчастіше використовують у політичній боротьбі, – це звинувачення конкурента в тому, що він начебто ухиляється від дебатів, не хоче їх проведення. Таким чином в очах суспільства конкурента можна виставити в поганому світлі, а самому постати максимально відкритим для спілкування з виборцями. 

Синютка назвав свого секунданта на дебатах із Садовим і чекає на відповідь

Суспільне Львів відповіло Синютці на звинувачення в порушенні Виборчого кодексу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів