ЛитПолУкрбриг зачистила і звільнила житлові будинки у місті, - навчання Три мечі-2021

15:27 23 липня 2021 р.

Фото до новини

Під час багатонаціонального навчання “Три мечі-2021“, яке триває на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, підрозділи Литовсько-Польсько-Української бригади вдосконалюють практичні елементи застосування, які будуть необхідні під час активних заходів.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ, пише DailyLviv.

Зокрема, одним з підрозділів десантно-штурмового батальйону було відпрацьовано подолання водної перешкоди на бойовій техніці БТР-80. Заняттям передувала тривала і ретельна підготовка – було проведено інженерну розвідку ділянок входу та виходу бойової техніки з води, самі бойові машини підготовлено до подолання водної перешкоди методом «замочування». Тобто корпуси БТР-ів завчасно були перевірені на герметичність. Кожен член екіпажу бойових машин пройшов спеціальну підготовку та інструктаж.

Під час практичного водіння бойових машин на плаву механіки-водії продемонстрували високу навченість у керуванні машинами під час подолання водної перешкоди та впевнені навики маневрування бронетехнікою на плаву. За перебігом виконання цього елементу здійснювалось візуальне спостереження з вертольоту.

Крім цього, підрозділи ЛитПолУкрбриг відпрацювали елементи зачищення та звільнення житлових будинків у місті. Винятково, що цього разу підрозділи збройних сил різних націй діяли, допомагаючи один одному. За сценарієм український підрозділ потрапив у засідку. На допомогу прийшли брати по зброї з 3-го Замойського батальйону 21-ї бригади Збройних сил Республіки Польща. Саме у взаємодії та спільними зусиллями воїни двох країн виконали поставлене перед ними бойове завдання. 

Цьогорічні навчання “Три мечі-2021“ зможуть посилити взаємодію та взаєморозуміння між підрозділами  Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade при виконані завдань за призначенням.

За ходом дій українських десантників та польських стрільців спостерігали керівники навчання з вертольоту Мі – 8. 

Навчання набирають обертів. Попереду буде ще два тижні цікавих подій.   

Російські війська розташувалися за 330 км від Львова

З радянського монументу слави - у музей радянського терору: у Львові перенесуть дві скульптури

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів