Лисиничі готуються увійти в Львівську ОТГ?

18:59 15 травня 2020 р.

Фото до новини

Учора відбулося виїзне засідання робочої групи з питань організації взаємодії територіальних громад у межах Львівської агломерації до с. Лисиничі.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Відтак, за словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, місто продовжує активно співпрацювати з усіма сусідніми населеними пунктами, що виявили бажання долучитись до Львівської ОТГ.

«Ми мали черговий робочий виїзд у громаду села Лисиничі, яка має увійти до Львівської ОТГ. Спілкувались у робочому форматі та розробили опитувальний лист, аби досконало вивчити всю проблематику, яка є в кожній громаді.

Ми звернулись з проханням, щоб влада с. Лисиничі підготувала для нас інформацію про ту проблематику, яка в них є, визначила першочергові пріоритети і стратегічні, для того, аби ми за певний період часу змогли спільно сформувати план розвитку Лисинич і, в рамках Львівської ОТГ, розпочали спільну роботу. Проговорили різні питання, починаючи від створення ЦНАПу, закінчуючи питаннями інженерії, водогонів, які там вже замінюються, освітлення і доріг, які потребують вдосконалення. Проблем є багато, але ми з розумінням поспілкувались, будемо формувати спільне бачення і спільно у подальшому працювати", — зазначив Любомир Зубач.

Нагадаємо, Зашків, Зарудці та Завадів готуються до вступу у Львівську ОТГ?

Додамо, Львів подвоїть свою територію завдяки селам, які увійдуть в ОТГ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів