Львівське «Об'єднання Самопоміч» має намір узяти участь у виборах до Київради

18:45 31 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Про це заявив у понеділок його лідер – міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомила сьогодні, 31 березня, інформагенція «Інтерфакс-Україна», партія «Об'єднання «Самодопомога» має намір брати участь у виборах до Київської міської ради та планує сформувати виборчий список спільно з жителями української столиці, заявляє лідер партії та міський голова Львова Андрій Садовий.

У його зверненні до киян, оприлюдненому в понеділок, йдеться: «Я маю велике бажання зробити свій внесок у те, щоб українська столиця розпочала свій рух у напрямі сучасних, динамічних і комфортних європейських столиць. Хочу приїжджати до Києва й пишатися цим містом, принаймні не менше, ніж своїм рідним Львовом. У містах сьогодні формується сила України. Київ, без сумніву, має бути одним із прикладів успішного, сильного суспільства».

При цьому Андрій Садовий просить киян подавати свої пропозиції для внесення до виборчого списку на сайт партії, а також має намір внести свої пропозиції. Міський голова Львова обіцяє також: «Серед учасників списку проведемо програмну сесію, на якій виробимо план дій для Києва, з яким «Об'єднання «Самодопомога» піде на вибори».

Як повідомлялося, вибори до Київради відбудуться 25 травня - одночасно з виборами міського голови української столиці та президента України.

Також повідомляючи про це в понеділок, «iPress.ua» додає:

«Партія «Самопоміч» зареєстрована 29 грудня 2012 року. Досі ця політична сила не не брала участі у виборах.

Сьогодні в Мін'юсті зареєстровано дві партії із назовю «Самопоміч». Головою однієї є Андрій Садовий, а головою іншої – Степан Кударенко 1989 року народження. Свідоцтво про реєстрацію цієї партії за №214-п.п. видане 21.12.2012 року.

На сайті Центральної виборчої комісії є інформація про те, що Кударенко був довіреною особою кандидата у народні депутати від ВО «Свобода» Юрія Левченка на виборах народних депутатів у 2012 році. Кударенко був також довіреною особою Левченка на повторних виборах 15 грудня 2013 року. Натомість свідоцтво про реєстрацією партії «Самопоміч» Андрія Садового має номер 215-п.п. і видане 29.12.2012».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів