Львівська міліція залякує блокувальників «Беркуту» й ВВ трирічними ув’язненнями (відео)

13:29 20 січня 2014 р.

Інформацію про порушення кримінального провадження підтвердив начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.

Інформацію про порушення кримінального провадження підтвердив начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.
Фото: zaxid.net

Проти них уже відкриті кримінальні провадження.


Відео: Zaxid.net

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 20 січня в повідомленні «За фактами блокування військових частин та «Беркуту» у Львові відкрито кримінальні провадження»:

«У Львові невідомі особи своїми автомобілями заблокували виїзди із територій двох військової частини та батальйону спецпризначення «Беркут». Львівська міліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 ст. 279 КК України – «Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства». Максимальне покарання за санкцією цієї статті – обмеженням волі на строк до трьох років».

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові всю ніч тримали в облозі «Беркут» і ВВ, яких блокували близько тисячі автівок, львів’ян закликають долучатися до блокування військових частин і мобілізуватися в групи реагування на місцях, львівські активісти продовжують стримувати «Беркут», у Золочеві на Львівщині теж заблокували військових.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів