Лукашенко зник з публічного поля: Путін пригляне за його синами

21:15 12 травня 2023 р.

Фото до новини

Це викликає безліч питань про стан його здоров'я.

На це звернув увагу сайт Дзеркало, пише Dailylviv.com.

З початку травня Лукашенко, за рідкісними винятками, не з'являється на публіці. З чим саме це пов'язано і яким є стан його здоров'я - невідомо, оскільки пресслужба це питання ніяк не коментує.

Після участі у святкових заходах, присвячених 9 травня, спочатку в Москві, а потім і в Мінську Олександр Лукашенко зник з публічного поля.

На офіційному сайті та інших інформаційних ресурсах, пов'язаних з політиком, жодної інформації про заходи за його участю немає.

Зважаючи на те, як непросто Лукашенку далося святкування Дня Перемоги (у Москві він не зміг пройти 300 метрів пішки, а в Мінську відмовився від виголошення традиційної мови), це викликає безліч питань про стан його здоров'я. 

За інформацією телеграм-каналу Генерал СВР, вчора Путін обговорював можливі варіанти утримання Республіки Білорусь у своїй орбіті після смерті Лукашенка, і дійшов висновку, що тільки повне поглинання цієї країни в Союзній державі - фактичне приєднання до Росії як суб'єкта РФ, єдиний добрий варіант. Більше того, президент Росії вважає, що не можна в жодному разі допустити прихід до влади наступника, призначеного Лукашенком, а всі його (Лукашенка) сини повинні перебувати в Росії під повним контролем до закінчення всіх процесів. Усім силовикам у Республіці Білорусь, за словами Путіна, мають бути надані гарантії збереження їхньої безпеки, статусу та майна, а після інтеграції перерозподілити їх по російських регіонах.

Кремль готує ліквідацію Лукашенка, звинувативши в цьому Україну і НАТО

Несподівано помер близький соратник Лукашенка

Лукашенко запроваджує у Білорусі смертну кару для чиновників і військовиків

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів