Лукашенко не виходить до народу - його возили у лікарню

12:52 14 травня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні Лукашенко не з'явився на церемонії вшанування державного прапора, герба та гімну, яка у неділю відбувається на площі державного прапора у Мінську.

Dailylviv.com публікує спостереження двох опозиційних джерел інсайдерської інформації про Білорусь.

У колах номенклатури вважають, що Лукашенко має грип, бо одночасно з ним захворіли ще кілька наближених осіб.

Суспільство гадає, що зі здоров'ям Олександра Лукашенка, який не зумів пройти кілька сотень метрів у Москві, а також привернув увагу своїм стомленим виглядом та медичною пов'язкою на руці. Політик не з'являється на публіці кілька днів.

Як стало відомо «Нашій Ніві», за умов засекреченості стану здоров'я Лукашенка, у колах його номенклатури поширюється версія про вірус, який здолав політика разом з його оточенням.

«Там з найближчого оточення ще кілька людей захворіло і впало з ніг. Наскільки я розумію, це щось вірусне», — сказав співрозмовник, близький до служби лукашенківського протоколу.

На користь цієї версії може свідчити і те, що, вручаючи нагороди представникам репресивного апарату 5 травня, Лукашенко вже був захриплим.

«Якщо це грип, то можуть бути бактеріальні ускладнення, якщо не лікувати як слід. Думаємо, так», - додав співрозмовник.

Пропаганда ніяк не коментувала зникнення Лукашенка та його болісний вигляд. Його прес-служба, яка веде канал «Пул першого», останніми днями публікує абстрактні речі, не показуючи свого начальника.

Сьогодні Лукашенко не з'явився на церемонії вшанування державного прапора, герба та гімну, яка у неділю відбувається на площі державного прапора у Мінську.

Замість Лукашенка з промовою виступив прем'єр-міністр РБ Роман Головченко.

За даними моніторингової групи "Беларускі гаюн", учора ввечері кортеж Лукашенка на дві години приїздив у «Республіканський клінічний медичний центр» управління справами президента Республіки Білорусь.

Лукашенка замінила Кочанова: поки що в інформпросторі

Лукашенко зник з публічного поля: Путін пригляне за його синами

Кремль готує ліквідацію Лукашенка, звинувативши в цьому Україну і НАТО

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів