Козацька булава-2021: спільні українсько-британські навчання під час оборонних і наступальних операцій

13:50 3 квітня 2021 р.

Фото до новини

Влітку цього року Державна прикордонна служба України візьме участь в українсько-британському навчанні «COSSACK MACE – 2021», яке планується провести на базі одного з навчальних центрів Збройних Сил України.

«COSSACK MACE – 2021»  або "Козацька булава- 2021" мають поліпшити взаємосумісність між військовими формуваннями Великої Британії та України. У рамках цього міжнародного проєкту передбачається спільне планування та виконання операцій батальйонно-тактичного рівня. Вишкіл дозволить покращити злагодженість дій українських військових підрозділів та підрозділів НАТО під час оборонних та наступальних операцій.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України, пишеDailylviv.

З 29 березня по 02 квітня прикордонники взяли участь у головній конференції з планування навчання, яка проходила на базі міжвидового центру підготовки підрозділів Збройних Сил України. 

Серед іншого, під час навчання «COSSACK MACE – 2021»  заплановано відпрацювання взаємосумісності багатонаціональних штабів, вивчення процесу прийняття військових рішень (МDMP), проведення оборонних та наступальних операцій під керівництвом багатонаціональних штабів. Також вишкіл дозволить імплементувати найкращі практики ведення операцій з врахуванням досвіду, який українські збройні формування отримали під час проведення ООС (АТО).

Війська США в Європі перевели у найвищу боєготовність через найвищий рівень загрози на Донбасі

Королівський полк кінної артилерії Канади покинув Львівщину

Львівський зенітно-ракетний полк уперше посилив протиповітряну оборону на північному заході

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів