Хороша річ MLRS: знищено склад рф, звідки ракети С-300 летіли на Харків, - Президент

22:11 5 вересня 2022 р.

Фото до новини

ЗСУ й далі послідовно, дуже ретельно й акуратно знищують склади, бази, переправи та штаби окупантів. Російська армія прийшла на територію України, не чекаючи спротиву. А втече звідси, не маючи жодної іншої надії на порятунок.

Про це у вечірньому зверненні сказав Президент України Володимир Зеленський, пише Dailylviv.com.

"Я хочу ще раз подякувати всім нашим захисникам і захисницям, нашій розвідці, Службі безпеки України, які роблять усе, щоб окупантам щодня ставало дедалі складніше перебувати в Україні. 

Також вдячний всім нашим людям на тимчасово окупованій території, які допомагають українській армії знищувати об’єкти загарбників

Особливо хочу подякувати бійцям однієї з наших реактивних артилерійських бригад, які своїм влучним вогнем знищили саме той російський склад, з якого окупанти брали ракети С-300 для бомбардування Харкова. Хороша річ MLRS. Дякую, наші герої! 

І обов’язково буде окупантам відповідь і за сьогоднішній ракетний удар по Кривому, і за постійні обстріли Зеленодольська, обстріли Нікополя, Чернігівської та Сумської областей, Харківщини, міст Донбасу та всієї нашої території",- наголосив Зеленський.

Дикий вереск на росії: Україна все ж отримає MLRS з нормальною дальністю дії, - ОП

В Україну прибули нові РСЗВ М270 з Великобританії

В Україну прибули перші реактивні системи залпового вогню М270

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів