Кадиров пригрозив ліквідувати лідера «Правого сектору»

22:16 1 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: yuga.ru

Так званий «лідер Чеченії» стверджує, що Дмитро Ярош нібито «просить Доку Умарова організувати теракти в Росії».

Про свою обіцянку ліквідувати лідера українського громадського руху «Правий сектор» Дмитра Яроша Рамзан Кадиров написав у суботу в «Instagram». А пояснив він цей намір так:

«Сьогодні стало відомо, що лідер українських націоналістів з «Правого сектора» Дмитро Ярош просить Доку Умарова (чеченського повстанця. – «ЩЛ») організувати теракти в Росії. Ми наочно побачили, кого Америка і Європа вважають опозиціонером і політичною силою.

Ярош публічно закликає до терору, але йому допомагають країни, які нібито проти терору. США, визнали Умарова одним з головних терористів сучасності, а Ярош для них хороший хлопець.

Українські націоналісти хотіли б протиставити Росії також і кримських татар. Я особисто з їх лідерами розмовляв. Вони не мають намір брати в руки зброю проти Росії.

А слова Дмитра Яроша про те, що воював в Чечні, ми не залишимо без уваги. Доку Умаров з нашою допомогою відправився туди, звідки ще ніхто не повернувся. Випишемо туди квиток і Ярошу».

Утім, доволі прикметною є та обставина, що Кадиров не повідомив про те, звідки в нього інформація, що Ярош нібито просить Умарова організувати теракти в Росії. А відтак заява так званого «лідера Чеченії» виглядає як піар Яроша, про котрого після завершення сутичок у Києві мало що чути.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів