Ймовірніше, в Кремлі ще не прийняли остаточного рішення про вторгнення в Україну, – військовий експерт (відео)

21:16 14 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravda-team.ru

Так вважає директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак.


Відео: СПЕЦКОР | Новини 2+2

Кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Костянтин Павловпередає сьогодні, 14 липня, в сюжеті «Путін відчуває, як втрачає вплив на Україну, – військовий експерт»:

«Росія до збройного конфлікту готова вже сьогодні, але, ймовірніше, остаточного рішення в Кремлі ще не прийняли. Так вважає військовий експерт Валентин Бадрак.

Директор центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак впевнений, що успіх України в АТО дратує Путіна дедалі більше. «Чому Путін підійшов до критичної точки? Тому що він відчуває те, як він втрачає вплив на Україну. Він бачить суттєве збільшення можливостей антитерористичних підрозділів, суттєве зростання оборонного потенціалу України, зростання злагодження», – наголошує Бадрак.

Силові відомства та військові експерти свідчать про те, що Росія продовжує накопичувати військову техніку біля українських кордонів, і не тільки біля Донецької та Луганської областей. Хоч у РНБО не підтверджують можливого вторгнення військ РФ на територію України найближчим часом, однак прориви бойовиків через державний кордон, скупчення бронетехніки та можливе застосування штатних спец призначенців свідчать про протилежне.

Агонія терористів на Донбасі змушує російську владу шукати інші шляхи ескалації конфлікту. Під загрозою можуть опинитися не тільки східні регіони нашої країни. Рух підрозділів та військової техніки бачили вже і біля сумського прикордонного загону.

Нагадаємо, керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив, що професійні російські диверсанти можуть прорватись на територію України вже 15 липня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів