Головний терорист Донеччини просить Путіна захистити його від «української атомної бомби» (відео)

22:53 28 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Самопроголошений «голова уряду ДНР» Денис Пушилін або не знає, що наша країна позбулася її ще в минулому тисячолітті, або вирішив перевершити президента Росії в дезінформації .


Відео: user3000

Агенція «Укрінформ» розповіла сьогодні, 28 травня, в повідомленні «Пушилін пише Путіну, що на ДНР хочуть скинути атомну бомбу. Документ»:

«Голова президії «верховної ради» самопроголошеної Донецької народної республіки  Денис Пушилін просить президента Росії Володимира Путіна захистити його і соратників від атомної бомби, якою нібито погрожують українські політики. Про це йдеться в зверненні ДНР, який Пушилін зачитав на прес-конференції.

«Згідно з висловлюваннями київських політиків, зокрема Юлії Тимошенко, Донецьку народну республіку необхідно стерти з лиця землі, застосувавши проти неї весь арсенал озброєння, у тому числі і атомну зброю», – стверджують автори документа, незважаючи на той факт, що від ядерного статусу Україна відмовилася без малого 20 років тому.

Водночас лідери донецьких сепаратистів скаржаться, що світова спільнота підтримує не їх, а Київ – політично, фінансово і матеріально. Адже саме жителі ДНР, нарікає Пушилін, перебувають на межі гуманітарної катастрофи в той час, як їх правителі «ведуть активну роботу зі створення громадянських інституцій, з контролю за дотриманням законності та порядку, захисту законних прав, свобод та інтересів громадян».

«Шановний Володимире Володимировичу! Росіяни! Народ Донецької республіки потребує всесторонньої Вашоїдопомоги і підтримки! Ми дуже чекаємо на допомогу від братського народу, братської держави», – завершують звернення від ДНР.

На початку прес-конференції Пушилін повідомив, що це вже другий лист до Путіна – попередній не дійшов, оскільки «не був правильно оформлений».

Як інформував «Щоденний Львів», головний терорист на Донеччині ще раз закликав Путіна анексувати її.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів