Головний терорист на Донеччині ще раз закликав Путіна анексувати її (відео)

20:35 28 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rg.ru

Самопроголошений «голова уряду ДНР» Денис Пушилін пояснив у понеділок, що його попереднє прохання про окупацію української області Росією «було неправильно оформлене».

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 28 травня, в повідомленні «Уряд ДНР переписав лист-звернення до В.Путіна через помилки»:

«Уряд самопроголошеної Донецької народної республіки написав новий лист-звернення до Президента Росії Володимира Путіна, оскільки попередне звернення було неправильно оформлене. Про це під час прес-конфренціі повідомив голова «уряду ДНР» Денис Пушилін, передає УНН.

«Минулого разу, враховуючи те, що ми не є професійними політиками і послідуючими наслідками, не дійшов лист – неправильно був оформлений. Тому ми цей раз робимо офіційне звернення, яке ми заповнили та підписали», –повідомив Д.Пушилін.

У листі уряд так званої Донецької народної республіки від імені свого народу звернувся до Президента Росії Володимира Путіна та російського народу, за допомогою, оскільки, на їх думку, Україна стала агресивним сусідом. Вони просять зупинити Антитерористичну операцію, яку в листі назвали геноцидом України проти населення Донецької народної республіки.

Також уряд ДНР висловив бажання стати частиною Росії. «Ми руські. Саме за це нас вбивають. Ми хочемо стати частиною Росії. Допоможіть нам зупинити цю війну. Цей геноцид. Ми просимо зупинити вбивства мирного населення», – повідомив Д.Пушилін.

Нагадаємо, раніше Д. Пушилін закликав Росію надати допомогу ДНР. Крім того, він оголосив про перехід республіки на російське законодавство.

Як повідомляв УНН, в Кремлі не отримували звернення прем'єра самопроголошеної Донецької народної республіки Дениса Пушиліна. «Я його не бачив, через мій стіл воно не проходило, якщо направив, то воно прийде», – про це заявив журналістам помічник президента РФ Юрій Ушаков. Він не зміг назвати реакцію російської сторони на це звернення, підкресливши, що його «спочатку потрібно подивитися».

Від «Щоденного Львова»: Якщо Пушиліна вбивають, за його словами, тому, що він – росіянин, то чому ж не вбили за це, наприклад, Олександра Турчинова?

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів