Головний стратегічний план української армії – заблокувати Донецьк і Луганськ, – РНБО (відео, оновлено)

22:22 6 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Про це заявив у неділю заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Михайло Коваль.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 6 липня, в повідомленні «Українська армія заблокує Луганськ та Донецьк, – РНБО»:

«Головний стратегічний план української армії – це блокувати Луганськ та Донецьк, змушуючи терористів складати зброю. Про це в ефірі телеканалу «Інтер» заявив заступник секретаря РНБО Михайло Коваль, передаєУНН.

«У двох населених пунктах – обласних центрах Луганську та Донецьку – буде проведено повну блокаду і застосовані відповідні заходи, які призведуть до того, що сепаратисти там вимушені будуть скласти зброю», – сказав М.Коваль.

На уточнення ведучого, чи це є найголовнішим планом української армії – блокувати Донецьк та Луганськ, М.Коваль сказав: «Так. Це має призвести до того, що терористи складуть зброю», – сказав він».

Натомість інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 6 липня, в повідомленні «Коваль: План звільнення Донецька і Луганська – повна блокада»:

«Щодо Донецька і Луганська буде проведено повну блокаду і відповідні заходи, в результаті яких терористи будуть змушені скласти зброю. Про це в ефірі «Подробностей недели» заявив заступник секретаря РНБО, екс в.о. глави Міноборони Михайло Коваль.

Відповідаючи на питання, наскільки реальний штурм Донецька та Луганська, куди стягнули свої сили та укріплюють позиції терористи з ДНР, Коваль заявив: «Звільнення міст передбачає  стратегічний план Порошенка».

«У плані показано, хто і як звільняє міста – Нацгвардія, ЗСУ, а у прикордонних регіонах – і Держприкордонслужба.  Слідом за нашими частинами йдуть міліція та цивільний персонал, які братимуть на себе відповідальність за визволення регіона», – зазначив він.

За словами Коваля, щодо Донецька і Луганська буде проведено повну блокаду і відповідні заходи, в результаті яких терористи будуть змушені скласти зброю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів