ГО Львівщини надіслали Зеленському і в Посольство США документи про корупцію на Львівщині (відео)

17:16 8 лютого 2023 р.

Фото до новини


Фото: Львівський пресклуб

Про це представники громадських організацій повідомили сьогодні, 8 лютого, під час пресконференції на тему: "Громадськість Львівщини проти корупції".


Про це пише Dailylviv.com.

Подаємо текст листа.

"Ми, представники громадських організацій Львівщини, звертаємося до Вас з переліком фактів масштабних корупційних зловживань у сферах виробництва та державних закупівель на Львівщині, з якими ми зіткнулися у процесі нашої громадської діяльності, і які на жаль, не знайшли належної реакції у компетентних правоохоронних органах, до яких ми неодноразово зверталися.

Зокрема, це стосується ситуації на ПрАТ «Шахта «Надія», арештованого майна та активів пов’язаних зі зрадниками України братами Тарасом і Богданом Козаками та Сергієм Медведчуком, зловживань у закупівлях медичного обладнання цілого ряду медичних установ та зловживань у Львівській національній Опері.

У той час, як наші сини і дочки проливають кров на фронті, ми як і вся громадська волонтерська спільнота, докладаємо максимум зусиль для допомоги фронту, нечисті на руку ділки і високопосадовці продовжують розкрадання в астрономічних масштабах.

Тому вимагаємо у межах Конституційних обов’язків Президента України розв'язувати наболілі питання.

У додатках надіслано пакети документів щодо ПрАТ «Шахта «Надія», державних закупівель медичного обладнання, арештованого майна братів Козаків, зловживань у Львівській національній Опері".

Промовцями на пресконференції були:

Дмитро Ферцович, голова Ради УНСО;

Петро Браташ, голова ГО "Держава";

Юрій Антоняк, заступник голови ГО "Громадська варта".

Про корупцію в Україні відтепер можна повідомити США

Допомогу США Україні контролюватимуть американські інспектори і компанія Deloitte

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів