Екссоратник Порошенка пригадав, хто шість років тому віддавав нафтопровід Медведчуку

21:15 21 лютого 2021 р.

Фото до новини

Колишній журналіст Сергій Лещенко оприлюднив копію рішення Антимонопольного комітету України.

Сьогодні екснародний депутат від Блоку Петра Порошенка, який у парламенті 8-го скликання очолював підкомітет з питань міжнародного співробітництва та імплементації антикорупційного законодавства Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Сергій Лещенко, а нині член наглядової ради державного акціонерного товариства "Укрзалізниця" із місячною зарплатою 300 тисяч гривень, пригадав документ, яким був легалізований в Україні "нафтопровід Медведчука". Точніше - його копію. 

Сергій Лещенко про це написав у Твітері: "Як Порошенко допомагав Медведчуку. Це - рішення Антимонопольного комітету, де люди Кононенка та заступника голови АП Олексія Філатова. Вони схвалюють входження швейцарської прокладки Медведчука в управління дизельною трубою. Частка ринку у кума Путіна досягне 40 відсотків". Допис Лещенка зроблено російською мовою - для більшого поширення, мабуть, на теренах Російської Федерації. 

Раніше DailyLviv писав про заяву експрем'єр-міністра Арсенія Яценюка, який п'ять років тому нібито намагався рішенням Кабміну заборонити експорт палива "нафтопроводом Медведчука", але це йому не вдалося, і він з такого горя подав у відставку. 

Петро Порошенко відхрестився від Віктора Медведчука

Президент підписав указ про санкції проти лідера ОПЗЖ-кума Путіна

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів