Екс-президент Кучма не вважає терористів на сході України незалежними від Путіна

17:20 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tumblr_n4k1aiUGV91qdjbb7o2_r1_500

Про це представник Президента на консультаціях в рамках контактної групи Україна-РФ-ОБСЄ сказав у четвер, відповідаючи на запитання журналістів.

Агенція «Інтерфакс-Україна» інформує сьогодні, 26 червня, в повідомленні «Кучма розповів, чому довелося розмовляти з терористами»:

«Другий президент України Леонід Кучма вважає доцільним залучення до переговорів з боку «ДНР» і «ЛНР» тих самих осіб, які були присутні на консультаціях в рамках контактної групи Україна-РФ-ОБСЄ. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна». 

Відповідаючи на питання журналістів у четвер у Києві, як можна вести консультації з тими представниками «ДНР» і «ЛНР», які до них залучені, Кучма сказав: «А інших людей немає. Більше все-таки під їхнім (контролем) знаходиться Донбас» . 

У той же час на питання, наскільки ці люди самостійні у своїх рішеннях, і, можливо, такі консультації варто вести на більш високому рівні за участю президента РФ Володимира Путіна, Кучма відповів: «У мене теж таке бачення. Я вже говорив, що без Путіна проблему Донбасу не вирішити, а тим більше, бачите поведінку, Європейського Союзу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів