Двоє ватажків бандформувань на Донбасі повідомили: «В неділю наступаємо», – журналіст (відео)

11:20 13 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Андрій Цаплієнко передав у четвер повідомлення ватажків бандформувань про те, що терористи готують наступ на Донбасі на 16 листопада.


Відео: 112 Україна

Кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Андрій Цаплієнко повідомив сьогодні, 13 листопада:

«Інформую громадськість – якщо комусь цікаво. Сьогодні вночі на блок посту під Волновахою знімали затримання трьох підозрілих. У телефонах чуваків виявилися номера командира «Кальміусу» й ватажка одного з підрозділів «Оплоту».

Наші хлопці зателефонували, вдаючи сепарів із блок поста в Оленівці. Мовляв, затримали «схожих на укропських диверсантів». Попросили підтвердити благонадійність.

Командири рашистів радісно підтвердили статус терористів: «Це ж наші надійні люди, пропускайте!!!». Далі обидва командири поцікавилися тим, як справи на блок посту, й закінчили розмову приблизно однією й тією ж фразою «Потерпіть, мужики, до неділі, в неділю наступ», «Ви ж знаєте наказ, в неділю наступаємо»

Командир «Кальміусу» на прощання пообіцяв «наконец дать укропам прос..аться». В неділю. Ось така суспільно важлива чи вже не важлива інформація.

Я репортер. Моя справа – розповісти те, що бачив і чув».

Андрій Цаплієнко написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів