Дорогу на Межигір’я перекрили й «тітушки» (трансляція)

15:10 12 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

Вони заблокували рух на Володимирському узвозі біля Поштової площі в Києві.


Live streaming video by Ustream

Учасники акції Автомайдану «Повістка для Януковича» рушили з Європейської площі у напрямку резиденції президента у Нових Петрівцях. Майже одразу від учасників з'явилися  повідомлення про те, що «тітушки» заблокували рух на Володимирському узвозі біля Поштової площі.

«Тітушки перекрили Володимирський узвіз! Не дають проїхати Автомайдану», – заявляють у Facebook активісти. Пізніше журналіст Азад Сафаров повідомив: «Даішник спокійно відпускає мікроавттбус тітушек, які перекривали рух».

Як зазначив на своїй сторінці у Facebook нардеп Олександр Бригинець, «активісти повідомили, що біля фунікулера (на Поштовій площі) натовп тітушек чекає Автомайданівську колону». «Приємно, що ніхто з автомайданівців не розпатякав, що наш маршрут не пролягає через Володимирський узвіз. То певно тітушкам знову не заплатять за незроблену роботу», – додав він. За словами нардепа, Автомайдан вирішив проїхати повз президентський вертолітний майданчик (на Парковій дорозі), «пересвідчившись вкотре, що ніяких вертольотів на ньому немає».

Також за інформацією Бригинця, на Дніпровській Набержній «міліціонери на чолі з капітаном А. Білоусом безпідставно зупиняють автомобілі, влаштовуючи провокації на дорозі». «Капітан все це знімає і стежить як сержанти влаштовують провокації.  Головні претензії – нібито не пристібнуті реміні. І брудні номери», - додав Бригинець.

Як повідомляє Hromadske.TV, біля повороту на Межигір'я дорогу перекрили двома вантажівками, стоять ДАІвці і «Беркут». Про це інформує сьогодні, 12 січня, «Українська правда».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Майдан починає акцію «Україна без кортежів» і вирушить стотисячним походом на Межигір'я, але сьогодні ДАІ блокує автопробіг до Межигір’я.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів