ДАІ блокує автопробіг до Межигір’я (трансляція)

14:51 12 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/bryhynets

Тим часом на Європейській площі в Києві зібралося вирушити туди близько ста машин.


Live streaming video by Ustream

Народний депутат Олександр Бригинець (на фото – між двома співробітниками ДАІ) повідомляє сьогодні, 12 січня, на своїй сторінці у «Facebook»: «На Набержній Дніпра міліціонери на чолі з капітаном А. Білоусом безпідставно зупиняють автомобілі, влаштовуючи провокації на дорозі. Капітан все це знімає і стежить як сержанти влаштовують провокації. Фото злочинців зараз будуть викладені. Головні претензії – нібито не пристібнуті реміні. І брудні номери».

Натомість «Радіо Свобода» інформує в неділю:

«Колона активістів Автомайдану не може вирушити до резиденції президента України Віктора Януковича «Межигір’я». Автомайданівці, які зібралися на Європейській площі столиці, намагалися проїхати до місця проведення акції через Поштову площу (це лише за кількасот метрів від Європейської), але там проїжджа частина була заблокована кількома десятками невідомих людей.

Як повідомляє кореспондент «Радіо Свобода», зараз активісти шукають інший шлях для виїзду на північну околицю Києва, звідки рушатимуть до маєтку Януковича. На неділю активісти Автомайдану запланували другий автопробіг до резиденції Януковича «Межигір’я».

«Їдемо вручати повістку до «Межигір’я». По дорозі усім даїшникам та правоохоронцям так само вручаємо повістки на народний суд на Майдані», – інформують ініціатори акції на сторінці спільноти «Автомайдан» у «Facebook».

Вперше автомайданівці гостювали неподалік «Межигір’я» 29 грудня. Після цієї акції до багатьох її учасників додому приходили співробітники Державтоінспекції, які закидали автомайданівцям відмову від зупинки на вимогу інспекторів».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Майдан починає акцію «Україна без кортежів» і вирушить стотисячним походом на Межигір'я.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів