Донбас тероризують до 15 тисячі бойовиків, – речник АТО (відео)

14:05 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Inforesist.org

Про це повідомив у четвер прес-офіцер антитерористичної операції Олексій Дмитрашківський.


Відео: 5 канал

Телевізійний «5 канал» інформує сьогодні, 3 липня, в повідомленні «На Донбасі перебуває до 15 тис. терористів, – прес-офіцер АТО»:

«На території Донеччини та Луганщини перебуває близько 15 тисяч бойовиків. Таке число «5-му каналу» телефоном повідомив речник антитерористичної операції Олексій Дмитрашківський.  Водночас, в АТО наголосили, що українські силовики продовжують звільняти захоплені міста сходу та нарощують активні дії.

«Підрозділи АТО протягом 2 діб виконали своє завдання по звільненню захоплених міст. Взяті під контроль населені пункти Закотне, Райгородок, Різниківка, Райолександрівка. Створені передумови для взяття населеного пункту Миколаївка під свій контроль, тим самим відрізавши постачання для терористів матеріально-технічного забезпечення зі Сходу. Встановлений контакт з блокпостом, який тривалий час знаходився у важких умовах, наразі налагоджений зв’язок, людям доставляється і їжа, і вода. Активні дії на цьому напрямку нарощуються», – відзвітував Олексій Дмитрашківський. 

За даними прес-офіцера, терористи повністю дезорієнтовані та зазнали значних втрат в живій силі та техніці. Інформація про втрати терористів приховується ватажками, щоби не деморалізувати їхні залишки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів