До ВО «Майдан» вступили більше 32 тисяч осіб (відео)

17:33 31 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: erve.ua

Їх кількість постійно зростає – сотні людей стоять у черзі до наметів на центральній площі столиці, в яких реєструють нових членів цього Всеукраїнського об’єднання.


Відео: 5 канал

Про це повідомив сьогодні, 31 грудня, «5 каналу» представник організаторів, який додав: «Орієнтовна кількість на 12-ту годину – 600 заяв. За дві години».

Формування місцевих осередків всеукраїнської організації «Майдан» уже розпочалося й на Одещині. Зараз там створюють обласний осередок.

Як повідомляв «Щоденний Львів», Євромайдан трансформувався у Всеукраїнське об'єднання «Майдан», яке вже розпочало прийом громадян у свої лави, зокрема його осередок уже формують на Львівщині, де також молодь створює єдиний рух «Євромайдан Львів», пропонуючи омолодити керівництво «Майдану» й наполягаючи, щоб у його раді були представлені всі сектори Євромайдану, тобто – вимагаючи паритетності в ній, тим часом ВО «Майдан» уже видає посвідчення, координатором президії ради «Майдану» обрано львів’янку Руслану Лижичко, оприлюднено й повний склад ради ВО «Майдан».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів