ВО «Майдан» розпочинає прийом громадян у свої лави (доповнено відеосюжетом)

14:27 24 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: lb.ua

Про це повідомив у вівторок на прес-конференції заступник голови парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Турчинов.


Відео: 5 канал

«Сьогодні у другій половині дня на Майдані ми починаємо прийом бажаючих вступити до Всеукраїнського об'єднання», – заявив нардеп. Своєю чергою, голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк поінформував, що на даний момент об'єднання проходить процес легалізації і працює над програмними засадами своєї діяльності, й додав: «Наше основне завдання – це максимальна кількість людей».

За його словами, запускається інтернет-ресурс об'єднання, також проводиться видача посвідчень і значків. Арсеній Яценюк повідомив також: «Ми поставили кілька завдань: перше – формування нової Конституції, де український народ повинен відчути, що він керує країною. Друге – формування плану дій для країни, і саме для цього ми формуємо групи по кожному сектору, починаючи від економіки і закінчуючи зовнішньою політикою.»

Окрім того, за словами Яценюка, у вівторок будуть сформовані спеціальні групи, які надаватимуть юридичну, фінансову та організаційну підтримку активістам Євромайдану, які переслідуються за участь в акціях протесту на місцях, зокрема у Харкові й Одесі. «І четверте, це наша боротьба щодо участі та захисту результатів президентських виборів у 2015 році», – додав голова фракції «Батьківщина».

Остаточну ж програму діяльності ВО «Майдан» він пообіцяв за три дні. Про це повідомляє сьогодні, 24 грудня, «Українська правда».

Як інформував «ЩЛ», Євромайдан трансформувався в Народне об'єднання «Майдан», його осередок уже почали формувати на Львівщині, де також молодь створює єдиний рух «Євромайдан Львів», а «регіонали» протиставлять «Майдану» свою «Площу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів