«Регіонали» протиставлять «Майдану» свою «Площу»

19:41 23 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Повідомляючи про це в понеділок, комендант їхнього наметового містечка додав: «Можливо в кожному населеному пункті...».

Учасники акції «Партії регіонів» вирішили створювати громадську організацію «Площа єднання». Інформуючи про це сьогодні, 23 грудня, журналістів, комендант наметового містечка «Партії регіонів» Олександр Зінченко додав: «У нас народжується громадська ініціатива по всій країні, де будуть координаційні ради, де ми будемо працювати, щоб народ був єдиний, для згоди, примирення, будемо нести мир і благополуччя. Люди хочуть продовжувати, вони об'єдналися».

За словами Зінченка, в організації «немає політиків, а будуть громадські лідери громадської думки, активні громадяни». «Ми хочемо підняти активізацію людей. Людям мало простору, вони хочуть продовжувати далі. Вони розуміють, що опозиційні лідери їх не влаштовують. Вони хочуть брати участь в управлінні державними справами, впливати на рішення уряду», – запевнив також Зінченко.

«Можливо ми зробимо структуру, і в кожному населеному пункті, в кожному місті буде пункт – представництво Площі єднання», – додав він. Про це повідомляє сьогодні, 23 грудня, «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», Євромайдан трансформувався в Народне об'єднання «Майдан», а обдурені «антимайданівці» погрожували штурмувати офіс «Партії регіонів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів