Десантники зі Львова отримали в аеропорту Луганська підкріплення й були обстріляні терористами з «Града»

10:44 14 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: десантники 80-го аеромобільного полку зі Львова в Луганському аеропорті

Про це повідомляє в понеділок сайт «Informator.lg.ua».

Сайт «Informator.lg.ua» розповідає сьогодні, 14 липня, в повідомленні «Ситуація в аеропорту: колона ввійшла. В даний момент тихо»

«Станом на 08.00 ранок 14 липня в аеропорту спокійно, бої припинилися. Близько двох годин ночі колона підкріплення пройшла до обложених десантникам.

Приблизно через годину позиції українських військових в луганському аеропорту (його обороняють десантники 80-го аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ») були обстріляні з «Града». Орієнтовно шквальний вогонь вівся з території колишнього «шкірзаводу». Втрати в даний момент уточнюються. 

Окрім того, за повідомленням військових, всі під'їзні шляхи до Луганська заміновані терористами. Зокрема, фугасні міни були помічені на під'їздах до аеропорту, в районі Металіста, а також – між Розкішним і Степовим. 

Нагадаємо, що облога луганського аеропорту триває з 8 червня. Терористи багаторазово робили безуспішні спроби штурму і постійно обстрілюють позиції української армії». 

Невдовзі «Informator.lg.ua» розповів також у понеділок в повідомленні «Стрєлков знову фантазує. Луганський аеропорт під контролем українських десантників»

«Сьогодні вранці вийшло чергове «Зведення від Стрєлкова Ігоря Івановича» (за даними СБУ, справжнє прізвище цього російського диверсанта – Гіркін. – «ЩЛ»), в тексті якого стверджується, що в ніч з 13 на 14 липня бойовики взяли під контроль луганський аеропорт. «Informator» спростовує цю інформацію, аеропорт під контролем українських десантників. 

«Ополченці ЛНР змогли взяти під контроль аеропорт Луганська, який увесь останній час утримувався українськими військами. За офіційними повідомленнями, аеропорт був захоплений ще пізно ввечері 13 липня, але інформація про бої навколо нього надходила і в ніч на 14 липня», – повідомляється в тексті «Зведення». 

Як раніше повідомляв «Informator», станом на 08.00 ранок 14 липня в аеропорту спокійно, бої припинилися. Близько двох годин ночі колона підкріплення пройшла до обложених десантникам. 

Нагадаємо, що облога луганського аеропорту триває з 8 червня. Терористи багаторазово робили безуспішні спроби штурму і постійно обстрілюють позиції української армії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів