Держтелерадіо на 11-й день агресії заборонило ввезення видавничої продукції з Росії

07:48 15 березня 2022 р.

Фото до новини

Державний комітет телебачення і радіомовлення призупинив видачу та зупинив дію дозволів на ввезення видавничої продукції з території держави-агресора.

Рішення Держкомтелерадіо прийнято на початку березня  у зв'язку з відкритою та широкомасштабною військовою агресією РФ проти України та з метою недопущення культурного та інформаційного впливу держави-агресора на суспільні настрої українців.

Наказ про це розміщено на офіційному сайті відомства за підписом багаторічного голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Олега Галивайка, пише Dailylviv.com.

"У зв’язку з відкритою та широкомасштабною військовою агресією Російської Федерації проти України, введенням воєнного стану в Україні Указом Президента України від 24.02.2022 No 64/2022, затвердженим Законом України від 24.02.2022 No 2102-IX, та з метою недопущення культурного та інформаційного впливу держави-агресора на суспільні настрої українців наказую припинити видачу cуб’єктам господарювання дозволів на ввезення видавничої продукції, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України".

20-та доба: ЗСУ завдають нищівні удари по угрупованнях російських військ

Парламент Естонії прийняв звернення до країн ЄС і НАТО про створення безпольотної зони в Україні

Голова ОБСЄ звинувачує у державному тероризмі Росію, яка атакувала Україну

Міноборони РФ погрожує новими ударами - як по Яворівському полігоні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів