Демонтовано більше половини табору Вагнер у Білорусі - БГ

12:26 8 вересня 2023 р.

Фото до новини

На початок демонтажу табір налічував близько 292 наметів.

За інформацією "Беларускі Гаюн", у таборі «Вагнер» у с. Мета під Осиповичами триває активний демонтаж наметів, який розпочався 28 липня, пише Dailylviv.com.

"За нашими даними, на початок демонтажу табір налічував близько 292 наметів (включаючи для госп. потреб), а на даний момент розібрано вже більше 160 одиниць, тобто 55%.

З моменту останніх супутникових знімків за 23 серпня, демонтували ще понад 60 одиниць — найактивніший період демонтажу припав на кінець серпня.На даний момент табір ПВК «Вагнер» налічує близько 130 наметів — тобто 45% від початкової кількості.

Нагадаємо, що ще на початку, у червні, заявляли, що найманців у Білорусі буде 8 000, а то й 10 000, а відповідно і табір будувався з розрахунку на 8 000 людина.Логічний висновок — у таборі під Осиповичами демонтують «зайві» намети, які виявилися непотрібними, бо спочатку приїхало менше найманців, ніж очікувалося. Крім того, частину найманців цілком можуть переселити до казарм, які розташовані в д. Мета та інших локаціях у районі Осиповичів",- наголошує Беларускі Гаюн.

Велика колона ПВК Вагнер прибула до Білорусі

Наєв назвав Прігожина самогубцем, якщо той перетне держкордон України з півночі

Путін наказав вбити Прігожина і звільнити Суровікіна, - ISW

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів