Чисельні загони бойовиків дезертирують на сході України, але наші війська обстрілює російська армія (відео)

09:20 11 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ria.ru

Про це повідомив у понеділок прес-центр АТО.


Відео: Військове телебачення України

Прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 11 серпня:

«Розвідкою встановлено факт дезертирства чисельних загонів бойовиків, які, рятуючи своє життя, намагаються втекти від ударів сил АТО. Однак терористи останніми зусиллями намагаються зупинити наступ сил АТО, для чого у місті Свердловськ здійснюється накопичення сил та засобів для подальшого перекидання в напрямку міст Сніжне, Торез та Ровеньки. 

Також тривали обстріли блокпостів та позицій сил АТО. Бандити не припиняють ігнорувати всі міжнародні норми і правила ведення війни.

Так, при здійсненні евакуації поранених з одного з блокпостів санітарний автомобіль потрапив під мінометний обстріл і був знищений. Двічі з БМ-21 «Град» був обстріляний аеродром Луганськ.

Також двічі був обстріляний з мінометів блокпост в районі населеного пункту Макарове. Після мінометного обстрілу маргінали здійснили невдалу спробу атакувати наших десантників, які утримують позиції неподалік населеного пункту Пески. Також із мінометів було обстріляно позиції сил АТО в районі населеного пункту Стукалова Балка. 

Триває артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації. Зокрема, двічі обстріляно блокпости в районі населених пунктів Ілїнка, Камишное, Макарове. Здійснено артилерійський обстріл піхотинців в районі населеного пункту Мілусійськ».

Прес-центр АТО повідомив це сьогодні, 11 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів