Чотири партії Львівщини – «за» одного мера

15:30 6 грудня 2016 р.

Фото до новини

Мер, який вирішив проблему зі сміттям у Судової Вишні, знову балотується на цю посаду.


Відео: Львівський прес-клуб

18 грудня відбудуться вибори голови територіального об’єднаної громади Судововишнянської міської ради. Чотири політичні сили – ВО “Батьківщина”, партії “Громадянська позиція”, партії “Громадський рух “Народний контроль” та Народного Руху України – пропонують підтримати Олега Мартинця як кандидата на цю посаду.

Про це 6 грудня, під час прес-конференції на тему “Політичні сили Львівщини визначилися з кандидатом на посаду міського голови Судововишнянської громади”, яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив керівник фракції Народного Руху України у Львівській обласній раді Богдан Гагалюк.

Наприкінці жовтня у Мостистському районі було утворено Судововишнянську об’єднану територіальну громаду, куди ввійшли села Довгомостистської сільської ради – Княжий міст, Новосільці, Бортятин,  Довгомостиська, а також села Дмитровицької сільської ради – Волостків і Дмитровичі. ЦВК призначила вибори голови та депутатів ради нової об’єднаної територіальної громади на 18 грудня 2016 року.

На посаду голови кандидують 10 претендентів. З них тільки чотирьох висувають політичні партії, решта – самовисуванці.

Богдан Гагалюк нагадав, що чотири вищезгадані політичні сили вже висловили підтримку кандидатові на голову громади села Давидів.

Кандидат на посаду голови Судововишнянської міської ради Олег Мартинець уже працював головою міста Судова Вишня з 2010 до 2015 року.

- Наше містечко зараз потребує багато капіталовкладень. Відчувається проблема з наповненням бюджету, тому що немає підприємств, які створюють робочі місця. Також Судова Вишня є одним із тих двох міст на Львівщині, де не вирішено проблеми водовідведення і каналізування, - окреслює проблеми, з якими доведеться працювати, Олег Мартинець.

До своїх здобутків на посаді голови зарахує вирішення питання збирання та вивезення сміття.

- У нас завжди були купи стихійних сміттєзвалищ. І коли надходила весна, перед великодніми святами, рили ями, закопували сміття і все знову повторювалося. А ми вирішили проблему збирання та вивезення сміття. Хоча пішла на це купа нервів, - згадує колишній міський голова Судової Вишні.

Керівник фракції ВО «Батьківщина» у Львівській обласній раді Юрій Гудима пояснив, що їхня фракція підтримала саме цього кандидата, тому що він має план розвитку громади на кілька років та команду фахівців. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів